Brasserie LEUKERMEER

Beachclub Leukermeer beschikt over een toegankelijke brasserie met een fijne, gezellige sfeer en indrukwekkend uitzicht. De brasserie is gelegen aan de beste zijde van de Beachclub, namelijk direct aan het Leukermeer. Vanuit het gerestylede restaurant-gedeelte geniet u van een schitterend uitzicht over het water. U waant zich middenin Nationaal Park de Maasduinen. Heerlijk! Vooral buiten natuurlijk. Op het grote, zonnige terras is het altijd heerlijk toeven met voldoende beschutting op warme dagen. Met een lekker briesje aan het water. 

 

U kunt gedurende de hele dag genieten van een hapje en drankje of een diner uit onze veelzijdige menukaart. Regelmatig werken we ook met seizoensgerechten en regionale specialiteiten. Ons team staat klaar om u de echte Limburgse gastvrijheid te laten ervaren. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Klik dan hier.

  

De brasserie is geopend gedurende het seizoen van Vakantiepark Leukermeer. Dat loopt altijd van twee weken voor Pasen, tot en met de herfstvakantie. Dit jaar is dat dus van 31 maart tot en met 28 oktober. In het voorjaar en najaar zijn we elke dag open tot 21.00 uur. Is het gezellig, dan sluiten we later! In de zomermaanden juli en augustus is de brasserie en het terras langer geopend.

ACTUELE OPENINGSTIJDEN

Maandag 11.00 - 21.00 uur
Dinsdag 11.00 - 21.00 uur
Woensdag 11.00 - 21.00 uur
Donderdag 11.00 - 21.00 uur
Vrijdag 11.00 - 21.00 uur
Zaterdag 11.00 - 21.00 uur
Zondag 11.00 - 21.00 uur

LET OP
Op dinsdag 10 oktober zijn wij gesloten.IETS SPECIAALS?

In en rond de brasserie organiseren we ook thema’s en activiteiten, en zijn partijtjes mogelijk. Op deze pagina bieden we u graag meer informatie over de speciale activiteiten, brunches en muziekavonden die we organiseren.

 

Wilt u iets meer weten of zelf iets organiseren? Neem dan contact met ons op.

 

 

Let op! Er komen regelmatig agendapunten bij of we hebben meer actuele informatie. Wil je op de hoogte blijven, like dan onze Facebookpagina!